diumenge, 11 de març del 2012

AMB VEU DE DONA



Ahir el vespre cap a 130 persones van assistir a la representació del muntatge "Amb veu de dona" a l'espai La Pineda de Sant Gregori.

A tres quarts de nou la gent va anar entrant a la sala per ocupar les seves localitats, mentre l'acollidora veu de Maria Callas els donava la benvinguda.

Superats els nervis de l'assaig general del dia anterior, les actrius es van crèixer i van oferir un espectacle molt digne que va entusiasmar al públic.


La Maribel Tores i la Gràcia Vilarnau van obrir l'espectacle amb la representació de La més forta, d'August Strindberg, una peça que ja s'havia pogut veure a Relacions, l'anterior muntatge del grup Increixendo.

Després la Carme Gubau, dels Rovellats, va interpretar la peça Abans d'esmorzar d'Eugène O'Neil, una obra que darrera d'una aparent quotidianitat amaga una tragèdia amb un amarg final.


La Gràcia Vilarnau va commoure la sala amb la representació de La violació, del Premi Nobel  Darío Fo. Un relat cru i colpidor d'un acte execrable i humiliant, que des del teatre no ens hem pogut estar de denunciar.


Finalment la Mònica Arnau va oferir una versió excel·lent de "La dona sola", també de Darío Fo. Una comèdia divertida i desenfadada per a una situació tràgica i agre que la Mònica va interpretar amb una naturalitat i una desinvoltura que van captivar al públic. Aquesta peça formarà part de Cendra, el nou espectacle del grup Increixendo.

Hem de recordar que l'acte estava organitzat per l'Ateneu de la Vall de Llémena i l'Associació de Dones de la Vall, per commemorar el Dia Internacional de la Dona treballadora.

Al final de l'actuació, en Joan Brunet de l'Ateneu i la Teresa Roura de l'Associació de Dones, després de felicitar les actrius i la resta de membres del grup pel seu magnífic treball, van adreçar unes paraules al públic per agraïr-los la seva assistència.

Tot seguit van fer lliurament de la recaptació a una representant de la Coordinadora d'ONG's Solidàries de les Comarques Gironines i l'Alt Maresme (Grup de Gènere i Interculturalitat), la qual va agraïr l'oferiment i va explicar el projecte a què destinaran els diners rebuts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada